science as you know it

Hej!

Som de flesta av er kanske vet så håller McFly på med att spela in nya låtar till en kommande skiva. Tidigare år var de i Australien och besökte studion där radio:ACIVE spelades in och nu befinner sig de(alla utom Harry om jag förstått allt rätt) i Atlanta för att spela in ännu mer material till en ny skiva.

Den kommande skivan kommer enligt rykten heta Science as you know it och den släpps förmodligen i början av 2010, januari-februari. Eventuella namn på låtar har också läckt ut på internet. ¨

Men nu till saken, precis som vanligt så lär pojkarna åka ut på turné i samband med skivsläppet för att lansera den nya skivan och vore det inte underbart om de då kunde besöka Sverige? JO! Så om ni läsare berättar för alla nära och kära om bloggen och ber dem skriva under så ska jag och Olivia göra vårt bästa så att McFly tar sig till Sverige på den eventuella turnén.

obs! jag säger inte att de har sagt att de SKA ut på turné, jag antar bara att de kommer åka på turné eftersom de gör det vid skivsläpp.

Kram
Kristina

btw, fortsätt att höra av er till mailen: getmcflytoswe@hotmail, det kanske inte alltid går så fort att svara men när ni väl får ett svar riskerar ni inte att missa det!

 

 

Och lite ord från mig (Olivia) också! Vi har just nu 863 namn, inget nytt från Martin heller.

Kram Olivia


By the way

Fick nyss en kommentar från en tjej vid namn Jenny. "Jäklar va snygg bloggen blev! På tal om ingenting - jag var på Paramore konserten i Fryshuset i veckan och jag tror att Sverige lätt skulle kunna fylla upp den lokalen, utan hjälp av andra länder... Synd bara att andra inte verkar fatta det =)
Keep up the good work =D"

All sån här information om andra konserter med band som inte är sjukt stora i Sverige är mycket användbar för oss. Om ni har varit på andra konserter än Paramore här i Sverige, snälla snälla hör av er om biljettpris, lokal samt hur många(ungefär) som var där. Vet ni vilka som tog bandet till Sverige, skriv det också. All sån information kan vi använda oss av när vi kontaktar eventfixare etc. på nytt. För vi vet att ni vill att McFly ska komma till Sverige ;)

Tack!

Kram
Kristina


Svar på fråga

Vi har fått en fråga som jag tänkte besvara. En anonym läsare frågade vart man ska kommentera med sitt namn och svaret på detta är så enkelt som i vilket inlägg som helst. Du skriver bara ditt namn och sedan lägger Olivia in namnet i ett worddokument som hon har på sin dator. Det är ett enkelt sätt för oss att hålla koll på hur många McFly-fans som har skrivit under. Enkelt va?

Så nu vet ni i alla fall, fortsätt kommentera. Namnantalet har ökat oerhört mycket sedan vi uppdaterade sist! Vi har som sagt ungefär 850 namn just nu och jag tvekar inte en minut när jag säger att vi kan få över 1000 sms. Det kommer gå, we can do this!

nu såhär i juletider så får ni också en bild på allas favoriter. visst är de härliga?Varma kramar från
Kristina


UppdateringHej hej igen :))
Jag räkna nyss namnen å vi har 858 namn, medel stor ökning :D
Men vi behöver ju mer!
Våra planer just nu är att försöka samla in 1000 namn, och då ska vi försöka kontakta fler event. människor här i Sverige, antar att de nappar på det mer då :)

Just det! (I)
Om ni vill följa oss på twitter/bdb så självklart! :D

Olivia:
Livvvyy@twitter
JUNESOHOLIC@bdb

Kristina:
mmmcflyer@twitter
POYNTERHOLIC@bdb

Ni kan också kontakta oss via mejl: getmcflytoswe@hotmail.com


Kram Olivia

Ny design å lite reklam :))

4/12Hej hopp !!!
Ny design gjord! Med hjälp av Johanna så har det gått great! :D
Hoppas ni gillar det :))
Btw lite nya länkar har kommit upp på bloggen, checka in sidorna nu-nu :D:D
Kramar Olivia och Kristina

Update

Först och främst, ett stort, men sent, grattis till McFlys underbara bassist Dougie Poynter som blev en stor pojke den 30 november. Han fyllde nämligen 22 år. Tiden går fort!Sedan så håller vi på att göra våran blogg lite fräschare, vi håller nämligen på med ett designbyte. Till vår hjälp har vi ingen mindre än duktiga Johanna,McFly heter hon på bdb så många av er vet nog vem hon är!

McHugs
Kristina


RSS 2.0