Ge er!Omg ger er!
Vi har inte hagft fel ett jäkla dugg! Så jäkla trött att ni klagar på vad vi gör! Varför följer ni bloggen då om ni inte ens tror att vi kan lyckas, visst det blev konstigt nu, men Martin hade lagt ett bud till McFly om ett pris till en konsert. McFly har ej svarat och det är därför det inte blivit av ngt mer! FATTA! Jag står för att det blev fel, men ni behöver va fan inte samla upp en hel jävla trupp för att gå emot bloggen och för det vi gör eller?!
Ja jag tog bort komentarerna för att vi behöver inte ha en blogg som är ngn klago-blogg för det vi gör! Och dessutom är det lättare för mig som håller med att räkna namnen att se vilka jag har tagit med, ganska jobbigt när det kommer in klagomål!
Om det är problem, kom till gbg så kan vi snacka om det face to face!
Orka börja klaga på oss om detta vafan!! Vi vill bara ha McFly till Sverige (andra med), vi mejlar Martin, han mejlar McFly och ringer, mejlar oss om det han får veta med en gång, vi medelar er! Jag skrev också att det inte var helt 100% också.
Och om ni inte har något bättre för er att klaga på oss, så skaffa ett liv!
För jag kan hålla ut hur länge som helst!
Och om ni tycker detta är idiotiskt, skaffa liv (som jag sa) och sluta följa bloggen.


/Olivia

Okej... visst det har varit dött
Hej!!
Okej, nu har jag för första gången pratat med Martin på telefon.
Och han sa att det är lite svårt att marknadsföra en konsert på en månad (jag vet det är många utav er som sagt det), och att det måste vara minst 600-700 pers som kommer för att det ska fungera.
Och jag sa det att det kommer säkert folk från grannländerna för att se dom också som inte sett bloggen, och han då sa han att visst det kommer det bli så men man vet ju aldrig.
Jag sa dessutom att vi kan betala mer än 250kr (för det är ju ganska billigt), då svara han att det inte hjälper om det är så att McFly själva tycker att det är lite. Vi kanske säger att vi kan betala 1000kr i svenska, men det är så sjukt många som ska ha pengar för att dom ska hit.
Just nu är det ganska rörigt, och det hördes på Martin att det mejl han skicka var bara ett kanske. Och Martin sa att McFly(-teamet) inte har svarat på en vecka.
Vill inte att ni ska bli sura på mig och Kristina om detta inte stämmer, och inte Martin heller. Bli sur på ekonomi och Sverige.

Om frågor, mejla till vår mejl: getmcflytoswe@hotmail.com
Det är lättare för oss att svara er då.
Glöm inte att vi fortfarande har tänkt att skicka ett långt brev till killarna :)

Juste, vill tillägga att alla senaste mejl som jag fått från Martin har hamnat på bloggen. Och vi har inte hittat på själva eller redigerat informationen.

Kram Olivia

RSS 2.0