Såhär ligger det till...
Ni som inte tror oss och tror att vi ljuger:

Martin jobbar för evengemang i Sverige, och han har jobbat med att få hit artister till Sveriges festivaler. Och om ni inte tror oss, gör inte det då! Jag tänker iallafall gå på konserten om det blir en!
Dessutom fick vi mejlet om det igår, och till er som säger attt ni sncka med dom i söndags, tro oss inte då!
Jag är själv lite chockad att Martin sa att det händer nu i höst. Trodde det skulle bli nästa år. Men han jobbar för livenation.se
Och när vi får veta när det är klart så kommer ni såklart att få veta!! :)
Jag tror jag är mest lugnat av mig och Kristina, så det är jag som skriver idag xD

Och klaga inte på oss om detta stämmer, vi medelar bara er om ren fakta som vi får från Martin som jobbar
livenation.se.

Kram Olivia

Mahaha McBomb!

 

HAHA detta blev en McBomb xD

Tänk bara att det är typ 99% säkert än så länge!

Vad som helst kan ju hända!! :O:O

Och vill inte att alla ska bli FÖÖÖR uppspelda, visst det är en jätte bra nyhet! Men tänk på att precis vad som helst kan hända!

 

Kram Olivia!


YEEEEEEEEEEEEESSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAG ÄLSKAR MCFLY :D:DJag älskar detta mejlen också:


Hej Olivia,

Jag kollar på möjligheten att få hit McFly i November för två spelningar.

Jätte bra med nedanstående, hoppas att OKEJ, JULIA och FRIDA kan göra något i samband med detta.

Med vänlig hälsning,

-Martin
Hej Olivia,

Vad sägs om den 7.e november på Klubben, Fryshuset –åldersgräns 13 år. Biljetter: SEK 260 kr + service avg.

Min förhoppning är att många av dina 811 namn köper…..??

Med vänlig hälsning,

-Martin


KLART VI GÅR!

/ En lycklig Olivia :D:D


Någon mer än mig som är trött på att höra att McFly är töntiga?!Tog en utav mina favorit bilder till detta inlägg, det är mer personligt än va de tidigare har varit


Okej, hur många gånger har vi inte hört att McFly suger och massa annat skit för att VI lyssnar på McFly?!
Idag så gick mina närmaste kompisar emot mig.  Sjukt jobbigt... Visst, jag skulle ha klarat det om det hade varit typ 1 mot mig, men mer än 5 klara jag inte... Jag har redan så jäkla jobbigt i mitt liv redan. Klara verkligen inte av det. Och 2 utav dom, kanske 3 VET att jag hatar när folk gör så och att jag har det svårt.
Men jag tycker inte vi ska få drabbas för de vi älskar och beundrar, fråga oss inte ¨vad det är som är så bra med McFly egentligen?¨. Vi är fans, visst några är galna (jag har varit det, men har lugnat mig) och en del kanske snackar hål i huvudet på vissa för att man är så glad för att man upptäckt ngt nytt om dom eller ngt liknande.
Så jag säger det nu: Jag älskar för McFly för att det gör exakt den musik som jag älskar, jag ser upp till dom för allt bra dom gjort. Det är inte vem som helst som har hamnat i Guiness Rekordbok för att varit yngsta bandet som har toppat listorna med 2 olika skivor precis efter varan. Det är inte heller alla som har åkt till Uganda och hjälpt fattiga barn. Jag ser upp till dom för det har stora hjärtan. När jag har haft problem har jag bara slagit på McFly i iPoden/mobilen/datorn/steron/TV:n eller kollat på väggarna i mitt rum.
Så låt mig älska dom! Låt mig att försöka få hit McFly, tycker du att jag e töntig? Säg det inte till mig då, för jag för fan ett stolt McFly fan. Och om du tycker de e töntiga, gör det, jag bryr mig inte. Sätt inte allt jäkla skit på mig för att jag är ett McFly fan.

Jag har sagt mitt. Några frågor? Komentera eller mejla!

Kramar från en sjukt jäkliga sur Olivia

Hej!
Jag måste bara säga att jag håller med Olivia till 100%. Låt McFly vara ifred. McFly är utan tvekan ett av de absolut bästa banden från Storbritannien ever, de enda bandensom kanske har varit aningen större är the Beatles och Queen, men jag tycker absolut att McFly är sjukt mycket bättre än till exempel Coldplay.

Precis som Olivia så har jag också fått höra en massa skit om McFly av folk som inte ens har hört något med dem. Folk som har kallat dem pojkband(menat att de är som Backstreet Boys & Westlife m.fl.) utan att ens har hört någon av deras underbara låtar.

När jag hör de här förolämpningarna från folk så känner jag mig förolämpad för McFly är trots allt en viktig del av mitt liv. För mig är de inte bara ett band i mängden. Tack vare de här fyra underbara killarna har jag inte bara fått riktigt bra musik, utan jag har fått många timmar fyllda med skratt och nya vänner.

Nej, jag tycker i alla fall att folk som säger sådana taskiga saker om dem borde fundera på att uppsöka någon läkare, för något fel på öronen och ögonen måste de ha!

McHugs från Kristina

Behöver meer!Hej hopp!
Hoppas att allt är bra med er!
Jag får förfrågningar om man får göra reklam om bloggen, KLART!! :D
Jag gjorde nyss reklam på BDB i fokus (se bild), fick en hel del komentarer :D Fett nice!
Vi har just nu 820 namn, annars är det inte ngt nytt. Inga nya mejl eller något.
Glöm inte mejla oss om ni vill vara med att stödja oss i brevet som vi tänkt skicka.
http://getmcflytoswe.blogg.se/2009/august/blogg-hotmail-ny-rolig-ide.html

Kram Olivia

RSS 2.0