Glad Påsk! (i efterskott)

GLAD PÅSK!! (Lite efter, men ändå! :D)
Vi har varit lite dåliga att skriva nu men vi har haft påsklov, jag var i Karlskrona på besök. Nu försöker jag hinna med i skolan så gott som möjligt innan slutet (är ju inte långt kvar till sommarlovet!). Så jag har det lite körigt med att hinna med att skriva här, men nu gör jag det ändå!
Underbart att ni skriver å skriver till oss men vi behöver MEEER namn! :D Gör mer reklam nu!! :D Skicka gärna till radiostationer, tidningar sätt upp affischer på stan där ni bor! De svenska fansen has to go nuts för att få hit dom!  Jag funderar på att göra tröjor för bloggen för att kunna sälja till de som vill ha och så att man ger mer reklam! Pengarna har jag tänkt att vi skulle kunna samla in och ge till grabbarna alltså så att de inte blir en lika hög påengakassa för dom.
Skriv gärna om ni tycker detta är en bra idé :o
Till er som skall skriva in era namn, tänk på att vi vill ha era FÖRnamn, EFTERnamn och VILKEN stad ni bor i. Om ni tycker att detta är för personligt kan ni mejla det till oss, men om ni inte har med alla tre så kommer vi inte att godkänna ert namn.
Kramar Olivia

Fortfarande...

Hej igen!
Fortfarande... vi behöver FÖRNAMN, EFTERNAMN och vart NI BOR. Om inte dessa tre är med så kommer inte ditt namn skrivas med, vi vill ha detta så att det inte dubletter igen så som det hände innan, och vart ni bor behöver vi för att veta vart man kan ha en konsert som mest. Skriv om ni skulle kunna åka till Stockholm om det var så om det skulle komma.
Dessutom kan det vara bra att ni skriver med de människor ni skulle kunna ha med på en McFly konsert, så som vänner, familj eller släkt. Då får vi in mer namn, och då blir det en längre lista.
Kramar Olivia

Stockholm?

I nuläget verkar Stockholm vara den mest aktuella staden att ha McFly-konsert i. Ni som har skrivit under kommer från väldigt spridda orter, och huvudstaden är för tillfället den stad som alla har närmst till.

Hur många skulle kunna ta sig till Stockholm om det blir en konsert?

Kram
Kristina

http://becoolsodapop.blogg.se/images/2010/mcfly-590x393_112692892.jpg


Vi godkänner inte

Hej hopp!
Nu säger jag detta igen, vi vill ha förnamn, efternamn och vilken stad du bor i.
Om du inte vill kommentera detta som ett inlägg så kan du mejla det till oss på getmcflytoswe@hotmail.com
Men OM DU INTE gör detta! Så kommer ditt namn inte att godkännas, vi vill veta så att inte samma namn dubbleras och vi vill även veta vart du bor så vi vet vart alla i Sverige bor så man vet vart man kan ha en konsert på.
Kramar Olivia

Tänk på!

Hej igen!
Tänk på att vi behöver veta vilken stad ni bor i, så man lättare kan se vart alla fans bor i Sverige!
Vi kommer med mer info imorn, om det är någon ny info.
Hoppas ni får en fortsatt trevlig god jul! ;)
Godjul och gott nytt år önskar Olivia

Kul att vi starta igen?

Hej hopp och skutt!
Jag hoppas att ni alla tycker det är lika roligt som jag att vi sätter igång detta projekt igen.
Jag har mejlat Martin (han jag har kontakt med från Live Nation) lite och jag kommer få uppdateringar om det är så att de kommer.
Det hade varit skit bra om ni kunde göra reklam för denna blogg! Så som facebook, bilddagboken, twitter, myspace m.m. Så vi kan få in fler namn är bara 14 st ;) haha
Stora kramar från Olivia

Long time, no see

Hej allesammans!

Det senaste året har bloggen inte varit så aktiv, då det inte har hänt så mycket i McFly-världen på turnefronten. Nu har bandet dock släppt sin efterlängtade skiva och är i skrivande stund på turne i hemlandet. Nu är det så att det går rykten om att de har planer på ett Sverigebesök. Se mer om detta här.

I och med att dessa rykten har uppstått tänkte jag och Olivia återigen ta tag i att få hit McFly. På grund av vissa ominstallationer av datorer har namninsamlingen försvunnit och därför måste alla som är intresserade av en legendarisk McFly-konsert på svensk mark skriva under, även om ni har gjort det förut.

Alltså: Vi uppmanar alla till att skriva under, även ni som gjort det förut, eftersom att vårt dokument med namn har försvunnit! Underskrift lämnas som kommentar i ett av inläggen, helst detta!

OBS! OBS! OBS! Skriv både för- och efternam samt bostadsort! OBS! OBS! OBS!


Kramar
Kristina

http://bravenewhollywood.com/wp-content/uploads/2010/11/McFly-Behind-the-noise-DVD-crop.jpg


RSS 2.0