Pris och plats

Hejsan!

Det är jag som är ansvarig för era tips om pris och platser där andra konserter ägt rum. Ni kan läsa mer om det här. Självklart så vill vi att ni ska fortsätta skicka in tips om sådana saker. Ni kan göra det genom att kommentera vilket inlägg som helst eller så kan ni maila oss på: getmcflytoswe@hotmail.com

Keep up the good work guys!!
Kram
Kristina


Rösta McFly till Sverige!!Hade faktiskt en grej till att säga hahaha
Fick ett mejl härrom dagen av Santana.

Tycker det är bra om ni tar upp detta på bloggen.
Man kan fortfarande önska band till Peace&love festivalen i borlänge som är i sommar. Här är sidan där man önskar band, man kan önska upp till 10 olika band. http://www.peaceandlove.nu/festival/forms/onskaband/
Vissa band finns inte med i sökningen eftersom ingen har önskat dem, men mcfly finns med! och det betyder att folk har önskat dem, så det är ju bättre om det får fler önskningar och sedan är det bara att hoppas! :)
/santana


Så jag tycker att vi alla ska gå in på sidan och rösta på McFly! :D

Mvh Olivia
getmcflytoswe@hotmail.com

Namn-uppdateringGrattis till Danny som fyllde 24 i fredags :D

Kom på att jag inte har riktigt uppdaterat om namnen på ett tag, så jag räkna dom nu imorse och fick det till 894 namn. Men eftersom att det är många som skrivit upp sig flera gånger så får jag sätta mig ner och göra om listan och ta bort dubbletterna.
Mer har inte jag att infomera om, utan det är Kristina som håller i det mesta om platser, priser m.m. Medans jag räknar in namnen och kontaktar olika människor och tidningar.

Kramar Olivia

Update

Hejsan allesammans!

Namnen fortsätter strömma in vilket är awesome! Keep up the amazing work!

 Vi har fått en kommentar från en som var lite ledsen att bandets nya skiva inte släpps nu i början av året då hon skulle till London då. Så jag tänkte bara berätta för er vart ni senare kommer att kunna köpa McFlys nya skiva. Hmv är en väldigt bra online skivaffär och det är också en väldigt stor "vanlig" affär i England. Leveranstiden är på mindre än en vecka och de tar emot leveranser från andra länder, som till exempel Sverige. Priserna är också väldigt låga om man jämför med de svenska priserna. Det enda som kan kosta lite mer är givetvis frakten, men eftersom pundet just nu är väldigt lågt i förhållande till den svenska kronan så kommer det förmodligen inte gå på över 200 SEK. Vi låter er veta när man kan förhandsboka skivan!

Det var allt för nu!

// Kristina


RSS 2.0